26 September 2015

Faciliteiten

Algemene faciliteiten

Op het Park zijn geen winkels aanwezig. In Wemeldinge, op loopafstand van het park, vindt u de Spar supermarkt , Dorpsplein 23, tel: 0113 – 621485. De supermarkt is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 19.00 uur, vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Tijdens de zomervakantie is de supermarkt ook op zondag geopend van 9.00 tot 12.00 uur.

Speeltuin

Op het park is een speeltuin met diverse speeltoestellen zoals een wip schommel, klimrek en een zandbak. De speeltuin is circa 60 meter vanaf de woning op zicht afstand.

Vissen

Wanneer vissen uw hobby is, biedt de Oosterschelde uitkomst! Voor alle zoutwatervissers is vissen in dit prachtige gebied namelijk uitdagend en veelzijdig. U kunt vanaf de kant of vanuit een bootje uw favoriete sport beoefenen. De Oosterschelde is rijk aan vele soorten vis. Het aanbod varieert van tong, bot, zeebaars en schar tot paling, kabeljauw, wijting en makreel. Wij wensen u een goede vangst!

Strand

Vanuit de woning kunt u de dijk zien liggen, achter de dijk ligt de Oosterschelde, en aan hier liggen 2 strandjes waar je lekker kunt zwemmen of zandkastelen kunt bouwen.

Binnen zwemmen

U kunt zwemmen in het sport- en zwembadcomplex Omnium in Goes (ca. 9 km). Hier vindt u een subtropisch zwembad met twee super glijbanen met spannende lichteffecten, een beautysalon en zonnebanken. Ook zijn er drie sporthallen waar u kunt squashen, tennissen en klimmen. Omnium tel. 0113-233388.

Eetcafe / Cafetaria

Direct naast het villapark ligt Eetcafe Casco. Bij het eetcafe zit ook een cafetaria voor een makkelijke maaltijd.

KPN Hotspot

U kunt op Villapark de Oesterbaai tijdens uw verblijf gebruik maken van een KPN Hotspot internetverbinding.
Voor meer informatie over het gebruik van deze service, neem dan contact op met Receptie van het park.